Euroeat – Kumppani Kiinaan

verkkokauppa Kiinaan

Haluatko laajentaa markkinoitasi?

Kiinan markkinoilla riittää positiivista pöhinää!

 

Euroeat

 

Luotettava ja läpinäkyvä partneri Kiinaan

 

Euroeatilla on laadukas verkkokauppa auki maailman suurimmilla verkkomarkkinoilla Kiinassa. Meiltä löytyy myös tarvittavat lisenssit ja logistiikka valmiina – portti on auki tuotteillesi.

Verkkokauppamme Kiinassa tuo tuotteesi esille ainutlaatuisella, paikalliseen kulttuuriin sopivalla tavalla, brändiäsi vaalien.

Olemme sinulle helppo, avoin, läpinäkyvä, kustannustehokas ja toimiva yhteistyökumppani Kiinaan. Kauttamme saat suoran palautteen kiinalaiselta kuluttajalta, ilman välikäsiä.

 

Kokeneet moniosaajat palveluksessasi

 

Euroeat tiimillämme on hyvin vahva kansainvälinen kokemus. Tiimimme jäsenet ovat asuneet Kiinassa pitkään ja tuntevat kiinalaisen kuluttajan ja kohdemarkkinan erittäin hyvin.

Euroeat tiimissämme on mukana Kiinan toimintoja ajatellen välttämätön kiinalainen yhtiökumppani, jonka kanssa yhteistyötä on tehty pitkään useissa eri projekteissa, jo 2000-luvun alusta saakka.

 

Ulkomaalainen laatutuote on hitti Kiinan markkinoilla

 

verkkokauppa Kiina

Suomalainen tuote menestyy Kiinan markkinoilla

 

Kiinalaiset luottavat ulkomaalaisiin elintarvikkeisiin

 

Kiinan verkkokauppamarkkina kasvaa erittäin voimakkaasti. Vuonna 2014 ulkomaalaisten tuotteiden myynti verkkokaupassa kasvoi 60%. Tällä hetkellä koko verkkokaupan arvo on noin 600 mdr euroa.

 

Liiketoiminnan mahdollistavat lisenssit ja sopimukset valmiina

 

Euroeatilla on Kiinassa kaikki liiketoimintaa varten tarvittavat lisenssit:

 

LiiketoimintalisenssiVienti- ja Tuontilisenssi
Business Lisenssi ImpExp
ElintarvikemyyntilisenssiAlkoholin myyntilisenssi
FoodtradeAlcoholtrade

 

Euroeatillä on sopimukset johtavien ja parhaiden kiinalaisten logistiikkayhtiöiden kanssa

 

Logistiikka hoituu sekä Suomesta/Euroopasta Kiinaan, että Kiinan sisällä aina asiakkaan kotiovelle saakka. Euroeat on suoraan yhteydessä loppuasiakkaaseen toimien näin ainoana välikätenä toimitusketjussa.

Logistiikka Suomen ja Kiinan välilläKuljetukset Kiinan sisällä jopa päivässä
hua_60x100sf_100

 

Euroeat on suora, tehokas ja läpinäkyvä kanava Kiinaan

Euroeatin toimintaa tukevat Kiinassa lanseerattu uusi elintarvikelaki (1.10.2015) sekä muutos lapsipolitiikassa (29.10.2015).

Elintarvikelaki tuo tiukennuksia tuotteiden laatuvaatimuksiin sekä yrittäjien toimintaan. Tämä vähentää markkinoille soveltumattomien yrityksien ja tuotteiden määrää.

Lapsipolitiikkaan tullut muutos sallii perheiden tehdä kaksi lasta aikaisemman yhden lapsen sijaan.  Tämä luo uutta kysyntää mm. lasten ruokailuun ja hoitoon tarvittaville tuotteille.

 

Tarjoamme neljä erilaista palvelupakettia – valitse omasi

 

Euroeat tiimi tarjoaa palveluitaan kaikissa Kiinan verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä.

Saamme tuotteesi todella nopeasti ja edullisesti Kiinan verkkokauppaamme. Voimme myös puolestasi pystyttää verkkokaupan ja operoida sitä aina operation luovuttamiseen saakka ”avaimet käteen” mallilla. Mikäli haluat vielä helpomman ratkaisun, voimme myös operoida Kiinan verkkokauppaasi.

Olemme räätälöineet neljä eritasoista tuotepakettia, joista Sinun on helppo valita yrityksellesi ja tilanteeseen parhaiten sopiva vaihtoehto.

 

Euroeat tarjoaa neljä erilaista palvelupakettia markkinoille pääsyyn

Euroeat tarjoaa neljä erilaista palvelupakettia markkinoille pääsyyn

 

Tunnemme asiakkaamme ja teemme kaiken mainonnan kiinalaisen kuluttajan ehdoilla

 

Kiinassa Euroeatilla on useita toimivia verkkokauppoja, jotka myyvät laadukkaita, pääasiassa suomalaisia tuotteita suoraan kiinalaiselle kuluttajalle. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluvat elintarvikkeet, alkoholijuomat sekä lastentarvikeet.

 

Suomen helpoin ja nopein tapa päästä Kiinan markkinoille!

 

Helpoin ja nopein tapa päästä Kiinan markkinoille on laittaa tuotteet myyntiin meidän jo toimivaan verkkokauppaan, jolloin Sinun rooliksesi jää vain tuotteiden toimittaminen meille.

Jos haluat päästä nopeasti ja pienellä rahalla Kiinan markkinoille, tarjoamme olemassaolevan, testatun ja toimivan kanavan sekä verkkokaupan tuotteillesi. Tässä vaihtoehdossa saat halutessasi suoran ja välittömän palautteen Kiinalaiselta kuluttajalta. Tätä erittäin arvokasta tietoa voit hyödyntää tuotekehityksessä ja Kiinan viennin suunnittelussa.

Näin pääset erittäin helposti, nopeasti ja vaivattomasti Kiinan mahtaville markkinoille. Tuemme Sinua ja yritystäsi kaikissa vaiheissa yhteistyömme ollessa tehokasta ja läpinäkyvää.

Katso tästä yksi verkkokaupoistamme Kiinassa. Huomaathan, että palvelimet sijaitsevat Kiinassa, joten avautuminen saattaa hieman kestää.

 

verkkokauppa Kiinaan

Euroeatin oma Kiina verkkokauppa

 

Oman brändisi mukaan tehdyt sivut Euroeatin  verkkokaupassa Kiinassa 

 

Tiedämme ja tunnemme kiinalaisen kuluttajan maun ja ostokäyttäytymisen. Tältä pohjalta osaava henkilöstömme Kiinassa luo ilmeen niin sivuillemme kuin tuotepromootioihimmekin.

Mikäli haluat hieman enemmän, luomme sinulle olemassaolevaan kauppaamme oman brändisi mukaisen sivuston. Tällöin vaalimme brändiäsi, tehden tuotteillesi omat sivut kiinalaista kuluttajaa houkuttelevaan tyyliin.

Alla esimerkki tavastamme toteuttaa kiinalaiseen makuun brändätyt sivut.

 

verkkokauppa kiinaan

Kiinalaiseen makuun brändätty verkkosivu

 

Tunnemme Kiinalaisen liiketoimintakulttuurin sekä verkkomainonnan salat

 

Rakennamme tuotteellesi markkinointisuunnitelman ja toteutamme sen Kiinalaisessa verkkokaupassamme.

Promotoidussa vaihtoehdossa teemme tuotteillesi markkinointisuunnitelman ja kamppanjat kiinalaiseen verkkokauppaan. Suunnitellaan kamppanjat yhdessä ja kiihdytetään tuotteesi markkinointi uusiin lukemiin.

Katso tästä Kiinan verkkokaupassa oleva tuotepromootiomme. Laitathan äänet päälle.

 

Vai haluatko sittenkin oman verkkokaupan Kiinaan?

 

Halutessasi rakennamme Sinulle ja yrityksellesi oman verkkokaupan Kiinaan.

Mikäli haluat rakentaa yrityksellesi oman verkkokaupan Kiinaan, autamme mielellämme. Kokemuksemme pohjalta tiedämme miten luvat hoidetaan ja miten kaupat pystytään perustamaan mahdollisimman nopeasti. Me tunnemme Kiinalaisen liiketoimintakulttuurin sekä verkkomainonnan salat. Lupaamme, että säästämme yrityksellenne aikaa ja rahaa hyödyntäen täysimääräisesti laajan kokemuksemme, sekä henkilökohtaiset suhdeverkostomme.